Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sebastian Filipowicz
|
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 14:50 Temat postu: |
|
|
Zmiana planów Panowie. Skoro macie chęci i pomysły na swoje felki to proszę, odstępuję kolejkę. Ja napiszę coś na przysżły tydzień. Powód prosty - zaczynają się egzaminy zerowe przed sesją. Nie sądziłem, że czekać mnie z tym będzie tyle roboty, dlatego póki co skoncentruję się na korygowaniu newsów a coś od siebie napiszę w przyszłym tygodniu. Z tego co widzę to nie powinno to być problemem, bo chętni w kolejce są. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Maj 23, 2010 14:50 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
Ficu
|
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 20:51 Temat postu: |
|
|
Panowie, trochę kiszka, bo zarezerwowaliści felki i dupa, nic właściwie nie powstało. |
|
Powrót do góry |
|
|
leszeek17
|
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 21:30 Temat postu: |
|
|
Ja zawaliłem, przepraszam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sebak85 Administrator serwisu
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 06:08 Temat postu: |
|
|
Wyszło na to, że dodał tylko Cover pod nickiem Bezimienny _________________ Sebak to ja
www.RealSerwis.pl - zapraszam |
|
Powrót do góry |
|
|
Ficu
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 08:36 Temat postu: |
|
|
O, to nawet nie wiedzialem, że to Cover. Co z tym tygodniem? Ktoś rezerwuje? |
|
Powrót do góry |
|
|
Corleone Redaktor naczelny
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 10:08 Temat postu: |
|
|
podsumowanie miesiąca? jakoś tak fajnie we 2-3 osoby... _________________ "Keep your friends close, but keep your enemies closer" - Don Vito Corleone |
|
Powrót do góry |
|
|
jablon
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 19:42 Temat postu: |
|
|
Może zrobić to na podstawie rozmów? 2-3 redaktorów zadaje pytania, odpowiada czy coś w ten deseń. _________________ Soy un madridista y tengo una alma blanca...
HALA MADRID ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 19:47 Temat postu: |
|
|
przecież o tym mówie, 2-3 dyskutuje na temat wydarzeń minionego miesiąca, najpierw jest rzucany główny temat, np 'Przyjście Mourinho' i rozpoczyna się krótsza lub troszke dłuższa dyskusja ;] _________________ "Keep your friends close, but keep your enemies closer" - Don Vito Corleone |
|
Powrót do góry |
|
|
jablon
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 19:48 Temat postu: |
|
|
Możemy to zrobić na większym luzie. Nie trzymać się aż tak bardzo powagi Jak coś, to mogę w tym wziąć udział. _________________ Soy un madridista y tengo una alma blanca...
HALA MADRID ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 20:09 Temat postu: |
|
|
nie jest powiedziane, że jeśli jest szytywnie narzucony temat, to to nie może być na luzie i śmieszne ;] _________________ "Keep your friends close, but keep your enemies closer" - Don Vito Corleone |
|
Powrót do góry |
|
|
jablon
|
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 20:35 Temat postu: |
|
|
No o to mi chodzi Każdy temat może być różnie interpretowany _________________ Soy un madridista y tengo una alma blanca...
HALA MADRID ! |
|
Powrót do góry |
|
|
Ficu
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 13:26 Temat postu: |
|
|
Jak coś, ja chętnie wezmę udział, tylko piszcie kiedy,żebym mogl sobie zarezerwować czas |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 14:59 Temat postu: |
|
|
jakby trzeba było 3, to sie moge dołączyć ewentualnie
powiem tak, jeśli do jutra do godziny 16:00 nikt inny sie nie zgłosi, to podsumowanie robie ja, Ficu i jablon _________________ "Keep your friends close, but keep your enemies closer" - Don Vito Corleone |
|
Powrót do góry |
|
|
Cover
|
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 20:13 Temat postu: |
|
|
Ok, tylko pamiętajcie, żeby to było wyważone, bez przesady i trochę tych faktów przytoczcie, bo było co.
Nawiasem mówiąc przed mundialem napiszę jeszcze jeden (albo dwuczęściowy) felieton właśnie o mundialu, luźniejszy, jako ja (bezimiennego czasem będę używał właśnie po to, żeby było bardziej obiektywnie albo w innych dziwnych przypadkach ;]. Ot taki przykład z życia wzięty - marcus podpisał się pod felietonem i bardzo mu się podobało, 100%, że gdybym wstawił to jako ja uskuteczniałby napinkę). Będzie się odnosił ogólnie do mistrzostw, czarnych koni, madridistas na mundialu itd. |
|
Powrót do góry |
|
|
Ficu
|
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 07:08 Temat postu: |
|
|
Co do felka, to mam pomysł na jednego, który będzie się odnosił do kilku wypowiedzi Mourinho z wczorajszej konferencji prasowej, myślę, że na piątek - sobotę będzie gotowy. Trzeba w końcu jakoś powitać Jose |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Cze 01, 2010 07:08 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |